Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 (зі змінами, внесеними наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту №1473 від 20.12.2011 та Міністерства освіти і науки №1135 від 08.08.2013) з метою активізації професійної діяльності педагогічних працівників, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу і авторитету педагогічної праці та забезпечення ефективності навчально-виробничого процесу в Державному навчальному закладі «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»   19 березня 2021 р. відбулося засідання атестаційної комісії І рівня.

   Педагогічні працівники закладу, які атестувалися представили результати своєї педагогічної діяльності за міжатестаційний період/

   У 2020-2021 н.р. згідно списку було проатестовано 24 педагогічних працівника.  Засвідчивши зростання професійної компетентності педагогів, атестаційна комісія ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» прийняла рішення порушити клопотання перед атестаційною ІІІ рівня Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної держадміністрації про присвоєння чи відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання, встановлення (відповідність раніше встановлених) найвищих тарифних розрядів.

   У підсумку засідання комісії голова атестаційної комісії Царьова Євеліна Сергіївна привітала педагогічних працівників з успішною атестацією та подякувала за плідну та результативну роботу.

   Усім педагогам ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!

 

 

 

 

 

 

Додати коментар