Для талановитого кухаря рецепт страви – це лише основа творчості. На думку гості нашого закладу Лариси Фурман, співвласниці ресторану " Женева", члена "Першої Української Асоціації Шеф-кухарів" кухар повинен готувати страву, привносячи власне бачення і переосмисливши кулінарну традицію.
12 лютого пані Лариса провела для учнів та майстрів нашого закладу неймовірний майстер клас на тему "Сучасні тенденції інноваційних технологій в кулінарному мистецтві". Вона поділилася вмінням та досвідом,як використовувати безліч методів та інноваційних технологій при створенні кулінарних шедеврів. Кухар виступає в ролі алхіміка, художника, гурмана. Він творить заради тих, хто шукає нових смаків, кулінарних вражень. І...до речі, пані Лариса є випускницею нашого закладу 2010 року).

 

Додати коментар