Тема  педагогічних читань «Професійна компетентність педагога-важлива складова якісної освіти» з доповіддю та презентацією до неї виступила заступник директора з навчально-педагогічної роботи
Зінчук Г.В.




       Багато творчих педагогів центру наділені  професійними та особистими якостями, приймають активну участь у різноманітних конкурсах, семінарах, конференціях,в обласних виставках матеріалів КМЗ предметів професійної підготовки «Педігогічні ідеї та знахідки». Цього року на обласну виставку було подано навчально-методичні комплекти : «Застосування інтерактивних методів навчання на уроках англійської мови та спецдисциплін» викладача професійно-теоретичної підготовки Хомюк Г.В. та викладача іноземної мови МатвейцевоїІ.В.




              Навчально-методичний комплект підготувала викладач  професійно-теоретичної підготовки
Царьова Є.С.Майстер в /н Карпець –Самолюк М.О.на тему:«Конструктивне моделювання в системі автоматизованого проектування» ,Марія Олександрівна поділилася досвідом впровадження  інноваційних виробничих технологій в навчальний процес при підготовці кваліфікованих робітників з професії швачка,кравець,закрійник.
          Вже стало доброю традицією до навчального закладу запрошувати творчі особистості України для проведення майстер-класів, в  жовтні поділилась своїми напрацюваннями  дизайнер аксесуарів з м.Києва – Сімутенкова Світлана Валеріївна, яка захопила всіх своєю майстерністю та професіоналізмом. Майстер в/н професія швачка,кравець Савчук Віта Олександрівна поділиться досвідом з виготовлення квітів з фоамірану.

      В педагогічному колективі працює багато креативних педагогів, діяльність яких спрямована на створення якісно нових, не відомих раніше духовних або матеріальних цінностей (нові твори мистецтва,наукові відкриття,технологічні,управлінські та інші інноваційні тощо). Необхідними компонентами  творчості  є фантазія , уява, взаємодія, зміст яких полягає у створенні кінцевого продукту (результату творчості).Особлива увага приділяється створенню проектів. Для того щоб навчальний заклад працював і виконував регіональне  замовлення , потрібно проводити проф.роботу, прививати любов до професії, займатися цим ще з дитинства,цю любов прищеплює дітям вихователь Михальчук О.М.  Досвідом роботи з юним поколінням  поділилась Михальчук О.М.

         В житті кожної людини є багато визначних подій : дні народження, родини, хрестини, весілля, корпоративи і як приємно , коли стіл прикрашають кондитерські вироби які виготовленні кваліфікованими майстрами Акаєвич О.О і майстрами в/н  Фурман В.П та Муляр Л.А, майстрами кулінарного мистецтва підготовано презентацію «Приготування кейк-попсів, капкейків,макаронів».

    В Україні з великою шаною готувались до різдвяного циклу свят. За святковим столом збиралась вся родина , про традиції святкування «Різдва Христового» нам розказали та показали передсвяткове сервірування столу майстри в/н Петришина О.Д,Стасюк А.М. А передсвятковий настрій колективу створили  керівники  художньої самодіяльності ДНЗ «ХЦПТОСП» Греля В.О.та Безнесюк Н.О.( вокальна група «Дивоцвіт»,що посіла в обласному конкурсі «Велика Коляда 2018» почесне 2 місце), вони привітали колектив  з прийдешніми святами  колядками та щедрівками.

Додати коментар