Друк
как создать сайт на Joomla 3

Спорт сьогодні займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Заняття спортом і здоровий спосіб життя стали модною тенденцією сучасного світу, тому, що в наші дні люди стали більше дбати про своє здоров’я, а спорт найкращий засіб для підтримки організму в тонусі та зміцнення здоров’я. Спорт аж ніяк не новий винахід, його історія сягає глибини часів, ще до нашої ери в Стародавній Греції проводились спортивні змагання на славу Богам Олімпу.

Міжнародний день спорту  та День фізичної культури і спорту в ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» зібрав всіх небайдужих до здорового засобу життя та став яскравим прикладом єднання, порозуміння та спільних зусиль заради покращення здоров’я, що й є головною ідеєю цього свята.  У рамках спортивного свята було проведено «Олімпійський тиждень».

Тижневик розпочався 14 вересня з виставки кращих учнівських стінгазет «Спорт-це здоров’я!» Учнівська молодь через малюнок  передала основний девіз «Молодь за здоровий спосіб життя!»

 

Наступні дні були сповнені змаганнями, адреналіном та здоровим суперництвом: настільний теніс, волейбол та футбол. Ці змагання показали, що спорт має дивовижні властивості: він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила.

 

 

 

 

Родзинкою тижня став Олімпійський урок, чудовий захід, де учнів ознайомили із історією виникнення Олімпійського руху, відомими чемпіонами України та Хмельниччини. Гості свята – збірна з баскетболу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка»  та багаторазовий чемпіон по  кікбоксингу Яструбов Олександр на власному прикладі довели, що спорт загартовує характер, робить людину більш стресостійкою, вольовою і сильною духом.

 

 

 

русский бизнес